Eerlijkheid duurt het langst

“Is jouw woning wel geschikt voor een warmtepomp?” Je zal het niet veel verkopers van warmtepompen horen zeggen. Toch zijn wij niet bang om deze woorden uit te spreken als onze klant hier geen voordeel uit haalt. Zo is het best mogelijk dat je geen geschikt afgiftesysteem in huis hebt of je gewoon te weinig ruimte hebt om de hele installatie te plaatsen.

Net daar ligt jouw grootste winst. Wij maken een eerlijke, maar accurate analyse. Jij keert altijd naar huis met de beste oplossing. Omdat wij geloven in een relatie op de lange termijn, zodat jij zo lang mogelijk de voordelen plukt.

Opvolging van mens tot mens

Wij zijn een familiebedrijf met intussen meer dan 1.500 draaiende warmtepompen over heel Vlaanderen. Ondanks dat groeiende cijfer blijven we de nadruk leggen op een persoonlijk contact en een 1-op-1-opvolging. Hoe ziet dat er voor jou uit?

  • Analyse op maat van jouw woon- en gezinssituatie
  • Trouwe techniekers met een lange staat van dienst
  • De persoon die je offerte maakt en die je op de werf ziet, volgt ook jouw dossier op
  • De mogelijkheid om jouw warmtepomp vanop afstand te laten volgen. Zo detecteren we vliegensvlug eventuele afwijkingen en lossen we alles meestal op zonder dat we langs hoeven te komen. En dat doen we helemaal gratis.
  • Moeten we toch even passeren? Dan zorgen we dat we die dag nog een aantal andere klanten in de buurt bezoeken. Zo beperken we de transportkosten tot een absoluut minimum.

Wij werken enkel met merken die het menen

Iedereen werkt met kwaliteit. Althans dat zeggen ze. Bij Huysmans werken we bewust samen met een klein groepje van merken. Maar wel absolute topmerken. Omdat ze net als ons perfect weten waar ze mee bezig zijn. Omdat ze warmtepompen door en door begrijpen. Meer nog: zij hebben de warmtepompen van vandaag vanaf het prille begin mee gevormd. Het bewijs? Veel van onze warmtepompen draaien intussen al bijna twintig jaar aan een nog heel straf rendement.

 

Neem nu Heliotherm. In elk land waar ze hun warmtepompen verdelen, kiezen ze een beperkt aantal partnerbedrijven. Huysmans is daar één van. Alle betrokken techniekers – waaronder de onze – krijgen van hen een professionele opleiding.

Koop je via ons een van hun warmtepompen? Dan gaat het als volgt:

  • Net voordat jouw warmtepomp naar België komt, wordt die nog eens uitvoerig getest bij de fabrikant.
  • Is de warmtepomp thuis geïnstalleerd? Dan stelt de fabrikant vanop afstand alles een laatste keer af, zodat de installatie perfect op punt staat.

Met andere woorden: wij gaan enkel voor de échte A-merken op de markt. Merken die warmtepompen ademen en die op elk moment de nodige verzekeringen en garanties kunnen voorleggen.

Hoe kunnen we jouw leven aangenamer maken?

Contacteer ons