Verwarming

Vloerverwarming is oplossing nummer één voor nieuwbouwwoningen. Enkel bij renovaties met beperkte vloeropbouwhoogte opteren we voor lagetemperatuurradiatoren of ventiloconvectoren. Ook wandverwarming behoort tot de mogelijkheden.

Wil je een kleiner bijgebouw verwarmen, zoals een poolhouse? Dan kijken we sneller in de richting van luchtverwarming. Dit type verwarming reageert veel sneller dan vloerverwarming en bereikt dus ook eerder de gewenste afgiftetemperatuur.

Sanitair warm water

Warm en bacterievrij water in amper een paar seconden tijd? Met ons verswarmwatersysteem garanderen we je de beste hygiëne, optimaal comfort en een lagere waterfactuur. Je hebt geen elektrische bijverwarming nodig en verwarmt zeer energie-efficiënt dankzij de koppeling met onze warmtepomp.

Het systeem werkt op basis van een warmtewisselaar, een beetje gelijkaardig aan een doorstroomverwarmer. Die warmt het water op tot een temperatuur van 47°C. Zo maakt legionella geen schijn van kans én je buizen en installatie blijven kalkvrij.

Koeling

We isoleren onze woningen steeds beter. Maar tegelijkertijd bouwen we ook vaker met grotere ramen. Om nog maar te zwijgen over het veranderende klimaat. Samengevat: de temperaturen lopen binnen al snel te hoog op. Dus wordt koeling onmisbaar.

We kunnen jouw woning zowel van airconditioning als van passieve koeling voorzien. De klassieke, actieve manier van koelen met airconditioning werkt op basis van een compressor in lucht-lucht- of lucht-waterwarmtepompen. Passieve koeling gebeurt dan weer via de grond met een geothermische warmtepomp. Dankzij de constante koelere temperaturen onder de grond koel je op een zuinige en dus ook goedkopere manier.

Wellness

Een gezellige warme winterplons in je zwembad of relaxsessie in je whirlpool? Of een verfrissende duik in je koudwaterbad? Onze oplossingen zorgen ervoor dat je water snel en kostenefficiënt opwarmt en koelt.

Bij Huysmans stemmen we onze warmtepompen perfect af op jouw zwembad, whirlpool, zitbanken voor je sauna of jouw dompelbad.

Hoe kunnen we jouw leven aangenamer maken?

Contacteer ons