Waarom een warmtepomp van Huysmans?

Omdat we meer weten van warmtepompen dan wie dan ook op de markt. Al 35 jaar lang zijn we met niets anders bezig. Daarom kunnen we je niet alleen de absolute topmerken, maar ook de beste begeleiding en service bieden.

Omdat de toekomst vraagt om onze woningen en ons water op een slimme en efficiënte manier op temperatuur te houden. En omdat we ver gaan om jou hierin te doen slagen. Zo is elke warmtepomp voor ons een project op maat: van ontwerp over installatie tot opvolging.

Onze merken

Welk merk en type van warmtepomp past perfect bij jouw woning? Contacteer ons en we geven graag ons advies.

Samenwerken met Huysmans?
Dat gaat zo!

Stap 1

Voor onze eerste ontmoeting heten we je graag bij ons welkom. Omdat we graag laten zien hoe wij werken. Breng je plannen en eventueel je EPB-verslag mee. Daarna is het aan jou om je verhaal te doen.

Stap 2

Wij doen de berekeningen en presenteren je zo snel mogelijk ons voorstel op maat, gevolgd door een overzichtelijke offerte.

Stap 3

Akkoord? Geweldig! Eens we aan de slag zijn, krijg je altijd dezelfde contactpersoon tegenover je. Omdat we geloven in een persoonlijke en duidelijke aanpak.

Stap 4

Bij Huysmans stopt het niet bij de installatie van jouw warmtepomp. Wij zorgen voor de perfecte afstelling en volgen – indien gewenst – de prestaties op vanuit ons kantoor. Duikt er toch een probleempje op? Dan zien we dat meteen en grijpen we vliegensvlug in.